susu ibu mengandung

Nak tanya,susu apa yang elok untuk ibu mengandung? #anak_sulung

11 Balas

Susu tu tengok keadaan sis mcm mana..kalau sis konsume susu yg mahal tapi x sesuai dgn sis pun x boleh jga..sy lbih utamakn susu yg tnggi kalsium dan x ada gula or very2 low sugar..sy mgndung dlu mnum susu fernleaf fullcrem..

5y ago

Sma kes mcm sya skrg. Dr awl kandungan mcm2 susu sya try termasuk fresh milk, malangnya tak kena dgn selera. Susu mahal mcm similac, anmum, enfagrow dan dugro yg murah tu pun sya pernah cuba. Paksa pujuk dr sendiri habiskan sebab mahal kan. Time masuk trimister 3 ni, ada kwn rekomenkan susu fenleaf. Kebetulan anak sulung sya umur 6thn mnm fenleaf family apa lg sya cuba laa... Pelik, bole pula ngam... Sedap pula tu. So skrg sya mnm fenleaf family tu je la kongsi ngan anak

Minum fresh milk je..saya minum farm fresh kadang2 minum hl. Xsemestinya mengandung kna minum susu ibu mengandung. Apa yg pwnting ibu ckup kalsium.

Sy xde specific susu. Kdg2 amek farm fresh kurma. Kalau rajin, blend susu low fat campur kurma. X konsisten pn sy ambil susu.

Sye tak suke minum susu nati mutah2...tp susu soya nk pulak hemm pelik2...

kalau saya fresh milk , x pun enfamama ..

Minum fresh milk pon blh

Fresh milik pon ok sis

Fresh Milk Farm House

Fresh milk pun ok..

Fresh milk je