Terlalu banyak toksik

Assalamualaikum, sejak kebelakangan ni saya rasa apps ni dah mcm banyak sangat orang2 toksik. Biar la mommy2 nk tanya apa pun, kalau you taknak jawab, ada org lain boleh jawabkan. For the first time mesti la banyak yg pertanyaan & banyak yg dirisaukan. Tak perlu jadi toksik & tak perlu perli2. Kat sini kena aman2 je. Rasa nk jawab, jawab elok2. Taknak jawab, scroll jela laju2. Semoga semua urusan mommy2 berjalan dengan lancar ye ? stay positive ?

1 Balas

betul tu. yang penting, app ni untuk support ibu ibu. kalau tak nak jawab atau tak suka, suka ignore atau report sahaja.