Masalah Pengetahuan dan Pemahaman

Assalamualaikum . hi , sebelum ni period sy teratur dan tiada masalah segugut tapi bulan ni period lewat 6hari ,sy ada buat upt tp negatif.. ni pengalaman pertama saya jd sy taktau sy patut berjaga jaga atau tak perlu ..Harap ada jawapan yang dpt membantu saya #pleasehelp

3 Balas

tunggu 1 bulan klu bulan depan dtg bulan.. mungkin maslh kitaran haid, tp kalau tak ada juga boleh buat test lagi.. mcm sy dah 15 hari tak dtg bulan, ada symptoms bila test naik double line.

kalau sy berjaga2 hingga kitaran haid seterusnya.

2y ago

okay terima kasih..kalau kerap sendawa tu kira normal ?