Pregnant lagi anak kedua

Assalamualaikum, saya pregnant anak kedua sedangkan anak pertama baru 9 bulan. Saya belum prepare fizikal & mental. Apa patut saya buat? I need moral support :'( terima kasih

3 Balas

firstly, awak kne pndai uruskan emosi & masa.. jge anak sulung, jge kndungn lg..lg2 anak sulung nak dpt kaki memg mkin aktif.. kne pndai la bg mse ble nk rehat ble nk wat keje umah.. yg pentg hsband kne tlg skali.. jgn plak ble dye blek keje, dye ckp dye penat, dye nak rehat.. elok la awak ketuk kepala dye gne senduk..🤣