fisrt mommy

Assalamualaikum .. saya preggy 7minggu . Tadi masa mandi ade keluar darah mcm period tp xbnyk .. normal ke ?

12 Balas

better sis pegi hospital biar doc cek, saya pnh spotting coklat time awal preggy haritu terus ke kecemasan, doc scan bby dan cek pangkal rahim kita..alhamdulillah bby okey, cume vagina saya ada sikit luke, doc suh bnyakkan rehat dan jgn buat keje berat2...semoga dipermudahkan urusan sis...

Doktor dan nurse juga akan pesan masa check up, any spotting or bleeding kena terus p hospital sebab spotting or bleeding time pregnant adalah x normal. Takkan nurse or doktor kat tempat sis takda pesan apa2 masa buka buku pink? 🤔

Walaikumsalam... sis baik p hospital..nnty doktor bg ubt kuatkn rahim...semoga bby sis sihat amin..sbb sy pon trun drh...rahim xkuat..elakkn bersama kalau msih bru...kita xtw rahim kita kuat ka xkuat

awakkkk , kenap berani tanya dkt sini lgi , terus lah pergi hospital😭😭 saya dlu lebih kurang awk jugak bleeding , tk sempat nak buka apps ni tau , terus g hospital .

wsalam. ibu hamil kalau keluar darah walaupun sedikit lebih baik jumpa doktor terus utk pemantauan.lagipun kandungan sangat baru tu.

Baik g jumpa dokter terus..kalau Saya darah kluar sikit pn lgi2 time pregnant ni siapa je yg xrisau

Better terus ke hospital sis. Tak normal tu. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

5y ago

Aamin .. terima kasih

Better sis g klnik or hsptl asap chck if anythng happen pd kndungan

Pergi check kt klinik o&g.. Atau g emergency room

Kena trus ke hospital sis..please 😘