Pantang larang

Assalamualaikum.. Saya nk tnya betul ke pantang larang smsa prenant tk boleh siang ikan?? Hbs nk mkn cmne?? Huhu anak prtama tk thu apa2

22 Balas

Mitos je tu .mungkin kata gitu suh supaya lebih berhati2 smsa buat kje..sbb tu kut kluar pntang larang gitu..hurm...sush2 sgt sis..zmn skrng kn memne tmptkn blh suh org tu siang kan.. Klu x sis suh jela org kdai tu siangkn ikan siap2.. senang nti blik umh trus cuci je.. ?✌

4y ago

Owh.. Sbb saya beli sllu dkt psr biasa.. ?? ok2 tq ye..