Demam

Assalamualaikum.. saya nk tanye saya da 9minggu.. pagi tadi pegi cekup dekat klinik scan baby ok.. balik dari klinik saya pening.. petang saya demam panas sgt.. smp bgun nk pitam.. yang saya risau..pinggang hingga kaki saya lenguh sakit sakit.. mcm berat nk jalan.. perot cm sakit2.... doakan baby saya baik2 sahaja.

2 Balas

Waalaikumussalam.. Better pg klinik. Sbb dmm msa prgnnt bole effect baby.. Mcm sy experience dmm pns ms 31 mnggu kne warded 4 hari sbb jntung baby laju.. Ubat pn x bole sebarang ubt makan.. Paracetamol x pe lg.. Pg klinik ye sis dptkn advice doktor tkot hb awk low pn bole effect baby.

5y ago

Terima kasih ye.. saya da p hospital smlm.. Alhamdulillah demam je doktor ckp..

InsyaAllah moga diberi kesihatan yang baik

5y ago

Aamiin..terima kasih ya