Perut mengeras

Assalamualaikum hai mommies... Dh siap msk blom tu? Hehe.. Nak tanye lah.. Perut mengeras je nih.. Sb baby lapar ke mcmmn ek? Maaf soalan tu mcm ta masuk akal.. Tp sakit tu tak la sgt cume lenguh je kat pinggang n kaki.. Tp kejap² je.. 36w 3d... Kot² ad y sama... Tp mmg nk pegi klinik lah lps terawih nt... Hope xde ap²... #risau

1 Balas

boleh jadi sbb lapar. saya time puasa ni baby aktif, ada mengeras kejap gak so inshaAllah takde apa tu. kalau cramp kerap atau kuat sgt tu check terus lah

2y ago

Kan.. Tu lah.. Hehe 😁