Bersalin Swasta

Assalamualaikum saya nak tya klau dab bersalin swasta .. then dah balik pantang di rumah still kena inform KK jugak k untuk monitor by nurse .

1 Balas

Kena inform kalau awak planning nak sambung check up di KKIA. Kalau tak, tak perlu. Teruskan check up di hospital yang awak bersalin tu.

1y ago

Sekarang ni monthly checkup awak di KKIA atau hospital swasta? Yang perlu inform nurse tu hanya untuk ibu yang buka buku dan monthly checkup di KKIA.