klau bke bku pink dkt kk,checkup swasta kena inform x kt kk nk check up swasta?

2 Balas

Hi dear. Saya dua dua pergi. Sbb saya berisiki. Kalau tiada buku pink nanti susah incase emergency dekat swasta.

Maksudnya awak akan buat checkup di dua tempat atau checkup swasta tu untuk awak bersalin di hospital swasta?

11mo ago

Nurse KK okay je sis. Yang penting kita kena inform mereka😊. Saya pun bukak 2 buku pink. Satu KK, satu lagi di hospital swasta. Tapi saya tutup buku pink KK masa 2nd trimester sebab nak proceed dengan hospital swasta je.