tarikh due

assalamualaikum saya nak tnya pengalaman momy2 yg penah bersalin , contohnya saya due 12 /12 2019 adakah tarikh tuu yg akan saya lahirkan atau lebih pada tarikh tuu .. cuma nak taw boleh bt persediaan siap2.. tq ..

1 Balas

Kita x akan tahu sis.. EDD tu cuma Estimated Due Date.. ada yg lahir lebih awal, ada yg on due, ada yg lebih sampai 42w.. dh masuk 28w nnt, dh boleh start buat persiapan & by 32w dh siap semua..