duedate

salam momy2 semua saya nk tanya yg tulisan merah mengenai edd tuu maksudnya apa ya ? prubahan tarikh due ke time 37weeks nnti ..jgn kecam saya sekadar bertanya.#bbyfirst# tq?

duedate
8 Balas

Tu EOD ye bukan EDD. Dia suruh check tekanan darah selang sehari smpai 20/11. Sbb berat sis naik.

Rpt scan 37 week tu sis.. Eod tu cek bp kan..sbb tulis kt situ,berat sis naik..

5y ago

sy pun faham camtu..

Estimated due date...

Mgkn sis,prgi scan lg.. 37weeks kot..Klw tu pn sis blm brsalin.

Sblm ni EDD bila.. Sbb kalau dh 37week xda ada perubahan Edd.. Slalu kalau x cun ikut tarikh haid akhr.. Scan dlm 12week yg akn d ambil sbg Redd

5y ago

Moga urusan sis semua dpermudahkan.. Bby n mother slmt...

Bkn perubahan EDD... Tulisan merah tu ckp repeat scan at 37week..

Sis dah berapa weeks ya skrg? Sblm ni EDD bila?

5y ago

saya hanya ad gbs dan masalah berat badan jaa

Edd tu kalau xsilap expected due date @ jangkaan bersalin puan 🤗

5y ago

maksudnya tukar tarikh due date ya