Baby kick macam mana?

Assalamualaikum hi, saya nak tanyaa baby kick tu rasa macam mana ya? Sebab minggu ni saya kerap rasa macam bubble bubble centu, tapi tak sure itu kick ke bukan 😂

2 Balas

Boleh rasa kicking and nampak kulit perut timbul2. Normally 20-22weeks above baru akan rasa. Boleh jadi before 20weeks tu angin lagi. But different people different timing. Tengok ketebalan perut you jugak

sis dah berapa weeks?

1y ago

awal2 memang rasa bubble2 macam tu nanti 22weeks baru rasa tendangan tapi ikut perut orang jugak ada rasa cepat ada rasa lambat.