Minum Banyak Susu

Assalamualaikum. saya nak tanya, tkpa ke anak walaupun dah start makan masih minum susu banyak ? baby 6 bulan. Sebab ada yang kata anak akan kurang menyusu bila dah start makan Macam anak saya biasanya lepas 1 jam makan dia nak susu. Biasa minum dalam 3oz. Waktu malam minum 5oz (8PM, 12AM, 5PM lebih kuranglah). Takpa ke ? Ke sebab dia tak kenyang makanan saya bagi tu ? Saya memang bagi complete meal. Minum susu ibu.

3 Balas

ok je tu... anak sye da mkn pun still demand susu mcm biasa..