Pregnant now 7 weeks 5 day upt masih tak pekat normal ke ?

assalamualaikum saya nak tanya siapa yang pernah alami boleh share dengan saya tak ? Macam nie saya sekarang tengah pregnant 7 weeks 5 day lagi 2 hari nak 2 bulan dah tapi normal ke eh upt masih tak pekat dia naik double cuma tak berapa pekat ? Tapi setiap kali check mesti double line cumanya tak berapa nak pekat macam upt orang lain walaupun dah nak masuk 8 minggu kandungan. Haritu dah scan wktu 4 weeks tp xnmpk lagi doktor minta saya tunggu lagi sebulan untuk clear kan penampakan baby tu jadi saya pun tertanya kot ada yg pernah pregnant tapi upt dia pudar ii je line tu mcm awl ii pregnant.

1 Balas

Takut persenyawaan lambat. Apa kata scan lagi sebab kalau 8w tu dah boleh nampak baby & heartbeat

1mo ago

Tu la kalau saya pun risau & nk tenangkan hati g scan je terus. Lagi2 dah 8weeks kan so dah patut nampak