mengandung selepas bersalin 6 bulan

assalamualaikum saya nak tanya . saya tak tahu saya pregnant or tak sebab lepas bersama suami selang 2-3 hari macam tu . saya jadi kencing kotor ( kencing tidak lawas ) pengalaman ni macam 1st saya mengandung dekat anak sulong saya . ada tak dekat sini yg mengandung tapi anak sulong 6month nk masuk 7month ? jangan kecam saya soal merancang sebab saya mmg ambil suntik depo 3bulan sekali

2 Balas

cek upt dlu sis..klau allah tu nk bgi die ttap bgi wlaupon guna pnrncang..sye pon guna perancang dlm rahim tpi allah nk bgi ngndung trima jlah..xkn nk buang plak rezeki allah da bgi

Sis dh buat upt ke.check dulu urin,kalau btul2 preggy gi klnik utk kepastian.risau plan saya.sbb saya Pon amik depo.baru je abis pantang sebulan lebih.