Keluar darah

Assalamualaikum Saya nak tanya, saya sekarang mengandung 7 minggu.. saya ada bersama dengan suami.. lepas je bersama dengan suami, ada darah keluar waktu saya kencing terkeluar sekali dengan air mani suami.. tapi bila saya cek upt masih positif dan makin terang. Adakah ini normal.?

12 Balas

sebolehnya jgn bersama dgn suami dulu awal kehamilan..takut kandungan fragile.. boleh bersama tapi secara lembut.. kalau boleh elakkan la.. bila btl² dah kuat baru boleh bersama.. UPT akan positif selepas keguguran..dia ambik masa jgk utk negatif selagi mana hormon HCG masih dlm badan..mcm sy complete miscarriage 21/1 aritu , skrg 15/2 UPT masih lg positif..