Suami isteri berhubungan. Kandungan baru 6 minggu.

Lepas bersama suami, bila kencing ada keluar cebisan darah tapi tak banyak, adakah ini normal perlukah sy berjumpa doktor?

6 Balas

pengalaman saya gugur masa bulan 7 pregnant 1st . lepas bersama bleeding berterusan semasa kencing . setiap kali kencing keluar darah . cukup 24jam saya keguguran tanpa d&c . sekarang tgh pregnant ke2 6w jaga dan suami setuju untuk tak bersama sampai kandungan kuat . belajar dari pengalaman .

jika ada kluar drh even spotting setitik shj ia adalah tidak normal..kena g hsptl or klnik asap tuk dptkn rawatan..di khuatiri tanda awl tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

pergi jumpa doctor sis untuk cek..btw untuk kandungan yg baru elakkan dulu bersama suami..jika ada berlaku pendarahan..

elakkan bersama awal2 kehamilan ni sis.. lagi2 bila dah ada spotting.. tggu kandungan kuat dulu

xnormal. berhenti drp bersama dalam tempoh ni dan dptkan pemeriksaan doc dahulu

Jangan dulu bgi kuat duluan