Period Selepas Miscarriage

Assalamualaikum saya nak tanya, saya miscarriage pada 23/02/2022.. Dr kata untuk kira tarikh period ikut tarikh gugur.. kalau ikutkan cycle saya before this 28-30hari.. tapi sampai hari ni still tak datang lagi period.. ada mummies here yang kes sama tak? saya dh check upt semula tapi satu line je.. :)

1 Balas

Hormon nk stabil balik tu. Sy pun regular cycle, tp masa lps misscarriage period delay 2 minggu. Then lpstu bulan seterusnya dh ikut semula.

2y ago

ouh..fahamm..tqqqq