normal ke gerakkan bayi 28w lebih 10 kaki dalam masa 2 jam ?

Assalamualaikum saya nak tanya normal ke kalau gerakkan bayi laju n kuat dalam masa 2 jam. Bayi asyik bergerak tanpa henti semasa saya baring dan berhenti bergerak sekejap semasa saya berdiri / duduk. Normal ke macam tu ? usia kandungan baru 28w