perut mengeras

assalamualaikum saya nak tanya normal ka perut mengeras kadang ii dia mengeras kuat dan kadang ii juga ok tapi sejak pagi dia mengeras lps too ok balik skrg mengeras pula saya dh 36 week ada sapa ii tau xx boleh bagi tahu saya tak.. baby first

1 Balas

normal sis.. tapi jgn lupa kira 10 pergerakan bayi setiap hari.. kalau kurang.. jumpa dr. biasa di ajar mcm tu bila nak dekat2 bersalin.. moga dipermudahkan..