Perut mengeras setiap 5 min

Hi mommies, saya baru masuk 36w2d, normal ke perut mengeras dari semalam setiap 5 min, harinih pun stay mengeras lg..kdg ii dye mengeras+contraction+sakit kat bahagian bawah(vagina)..bby gerak ok je ##adviceplease

2 Balas

kita sama 36w2d dh.. rasa yg sama.. mengeras,sakit kt blkg.. prgerakan ok.. kpla ptg td terasa kt bawah.. skrg dia pusing melintang plk.. risauny

6mo ago

Alamak..mcm mana sis boleh thu kepala melintang tuh? Skrg sye rasa kepala kebawah sngtt..sakit ngiluu dh bahagian bwh

Normal bila ia contraction dan SEGERA ke PAC HOSPITAL untuk pemeriksaan