Pleasss jawabbb !!

Assalam saya baru 31 weeks preg , perut saya mengeras harinie tak macam biasa , dia punye mengeras lama sangat sampai sakit bawah perut . ada sapa ii tahu tak kenapa ??#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kalau tak mcm biasa tu sebaiknya pergi klinik. biar Dr yg cek apa masalah

Klu sy prut mngeras bby nk kita mkn ..

1y ago

iya betul.. sy pn mcm tu jgk 😂 bby lpar.. mngeras lain macam.. smpaikn sesak nafas 😂 lps mkn .. prut auto jd normal blik