Pregnant atau tak?

assalamualaikum.. saya nak tanya la.. saya skrg tgh breastfeed anak first umur 1y 6m. then lately ni saya loya mabuk. saya buat upt naik samar sgt antara nampak dgn tidak. kalau ikut kira sndiri da 6w. ada kemungkinan pregnant tak ye? sbb masa pregnant yg first test upt 4w terang double line. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

kalau samar means mmg pregnant...better puan g klnik chck tuk double confirm..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

terima kasih jawab.. tak jadi haritu. chemical pregnancy.. ? line trg slama bbrapa hari sblum faint line smula.. sedang ttc smula.. doakan saya ya ?