Spotting

Assalamualaikum, saya nak tanya. Kalau darah spotting biasanya berapa hari ye? Kebiasaan pengalaman pada mommy² semua? Saya nak tau tu je. Saya takut nak berharap...

1 Balas

Waalaikummussalam. Sy dulu spotting warna brown sepanjang first trimester dalam 2-3 kali seminggu sampai doktor bagi ubat untuk masukkan dari bawah.. Alhamdulillah lepas pkai ubat dan rehat secukupnya, spotting berhenti bila dah masuk second trimester. Doktor kata spotting tu most probably sebab saya banyak berjalan dan naik turun tangga, jadi badan letih sangat. Sekarang dah 7 bulan pregnant, baby okay.