Test upt tapi tak pregg

Assalamualaikum.. Saya nak tanya... Ada tak pernah jadi situasi macam ni... Bila test sendiri naik dua line satu tu kabur tapi bila kita check dekat doc... Doc cakap tak pregg??? Tapi simptom2 pregg tu ada??? Boleh tak bagi suggest dekat saya... Kenapa yea??? Saya pernah scan tapi doc cakp tak ada apa2??? Saya buntu la... Tapi period saya x datang dah 2 bulan... Tapi baru2 ni macam keluar darah tapi bukan darah haid???

4 Balas

nak tnya mcm mana kandungan puan masih selamat @ x .. keadaan mcm sama dgn sya , bila test upt sendiri double line , 8 mgu scan doc ckap xde pape ,dan try test upt smula jdi 1 line je .. system² pon dah xder .

3y ago

Upt u cek terang tak line tu? Atau masi samar? Doc ni kalau line utk T masi samar, dia akan kata negative.. kalau line T terang baru positive..

better pergi klinik yg buat check hcg melalui darah. confirmkan terus sama ada pregnant ataupun masalah hormon

3y ago

okay baik

Maybe awal sgt pergi scan. Try scan lagi 2minggu lagi

luar rahim kot

3y ago

okay terima kasih