SCAN

Assalamualaikum, saya nak tanya ada tak ibu ibu dkt sini yg bila scan baby doktor bg tau kepala baby ada mcm bengkak? Doktor hantar ke hospital ipoh utk buat detail scan. Risau tp cuba sabar, dan lg satu ada kena bayaran apa apa tak ye?

4 Balas

Masa 37w 5d ade apoiment kat klinik kk doctor scan baby dia tak ckp kepala bengkak dia kepala baby kecil dia hantar kat hospital besar scan kat sana kata normal je

5mo ago

Saya pun harap benda yg sma

salam. boleh sy tahu perkembangan baby puan mcm mna ye?sbb sy pun baru tahu bila scan baby kepala baby bengkak juga😔

Klu hospital kerajaan rasanya just bayar utk pndftaran..Melainkan klu duk wad & ad pmbedahan apa2..

5y ago

Ohh mcm tu. Terima kasih info nya 🤗

Mcm mna baby sis skrg?