Dilemma

Assalamualaikum. Saya nak bertanya,sekarang saya pregnant baru 5w tapi agak takut nak kongsi dengan orang sekeliling yang saya dah pregnant. Sebab nya last year saya pernah misciarrage waktu 7w. Bila agaknya mommies semua kongsi berita ni dengan family dan orang sekeliling?

154 Balas

Wsalam, ms tau preggy 5 minggu saya beritahu family sy ...then ms 6 mgu husband yg teruja n terus beritahu family dia...untuk kwn sekerja ada beberapa org yg rapat je tahu ms awal kehamilan dan yg lain semua tahu bila sy bertukar baju preggy...mmg x bolh sorok sbb sy kerja pakaian beruniform...ms kandungan 9 mgu sy dah tukar baju sbb kali ni preggy mmg perut cpt nmpk berbanding yg dulu 7 bln br tukar baju... Husband yg paling teruja sbb 11 tahun menunggu...in sya Allah ni ank kami yg ke 4, abgnya yg no 3 dah 11 thn...semoga Allah permudahkan urusan kita semua in sya Allah....

5y ago

Samalah saya kali ni suami yg teruja 😬... Anak ke5 ,anak yg kecik 9th...