Dilemma

Assalamualaikum. Saya nak bertanya,sekarang saya pregnant baru 5w tapi agak takut nak kongsi dengan orang sekeliling yang saya dah pregnant. Sebab nya last year saya pernah misciarrage waktu 7w. Bila agaknya mommies semua kongsi berita ni dengan family dan orang sekeliling?

154 Balas

Awal² tahu pregnant dlm 6w..cuma bg tau mak n mil je..mintak dorg doakan sbb dah lama sgt tgu baru lekat..bila dah masuk 2 bulan lebih adik beradik n ipar duai dah mula tahu.. Alhamdulillah semua doakan yang terbaik ❤️..kekadang kita share bukan sebab nak show off ke ape..cuma nak mintak doa yg baik² terutama sekali dari family kan..yg bukan family cuma tau lepas masuk 2nd trimester 😊