pengalaman ibu2

Assalamualaikum saya mau tanya.. Sy ada keluar warna coklat dlm pantiliner sikit saja. Adakah itu sebab penat atau macam mana ya ? Sekali saja . Ada pengalaman sama macam saya ka yaa ? Mohon minta pendapat dan pengalaman ibu2 ..

1 Balas

kalau sakit & brlanjutan pergi hospital terus ya sis. kalau boleh skrg sis jgn stress, rehat cukup, bykkn bedrest, minum air suam cukup2, jgn tidur lambat. selebihnya sis brdoa. kerja berat pn x boleh.