37week 1day

Assalamualaikum ibu" nak tanya siapa ada pengalaman macam Sy rasa ni boleh kongsi sikit😌 Dua malam sudah sakit perut dari bawa perut sampai ke pinggang tapi setiap malam saja la siang tidak malam ni masuk malam ketiga sudah susah mahu tidur penat tapi belum ada tanda-tanda keluar 🥴 siapa ada pengalaman macam ni juga ada Sy ni kejap lagi nak bersalin atau pun hanya sakit" palsu saja#ingintahu #pleasehelp

5 Balas

sis tgk kekerapan kesakitan sis tu brp minit sekali sakit. kalau gap antara sakit yg pertama dan kedua selang 5-10min sekali itu xlama dh lah nak bersalin. mcm sy ada tanda turun dah. dh selamat bersalin dh 4/2 baru ni. due sebenar 20/2. alhamdulillah selamat bersalin normal baby baru 37weeks 5days

sy skg 38weeks 4 day Dua mlm jgk dok strt asa skit bwah prut kdg ngeras bla gsok2 ok blik .msih cntrction plsu..BLM ada tnda2 na bslin..hrp bby kua Sblm due la..klu ta kena serah dri awl Shri Sblm due

saye pon mcm tu jgk sye setar pukul 6ptg tu suami balik kje dah mula dah tu sakit tu tp bila siang x de pulak sakit tu

Samalah saya pun dah 37 week 2 day kerap mengeras n kencing.Tengah tunggu tanda tanda juga ni.

4mo ago

Ada tu selalu rasa,nak buang air besar tapi tak,kadang rasa nak terkencing,sekali g toilet takde air kencing keluar.Tapi dalam berapa hari ni selalu air besar.Dan tulah cam sis cakap rasa nak membuang tapi tak.Now kat vagina tu rasa pedih sgt sgt.Sampai nangis di buatnya sebab nak melangkah tu sakit sgt,tulang pelvis pun sakit dah ni.Harap baby keluarlah dlam masa terdekat,tak tahan dah ni nahan sakit.Now kandungan dah nak masuk 37 week 3 day.Semoga di permudahkan urusan kita time bersalin nanti yer sis😇😊

sy pun mcm nie time 37w, tapi sampai skrg belum bersalin. Hari nie dh 39w 4d.😅