15 Minggu Kencing Keluar darah

Assalamualaikum, saya kencing keluar darah warna koko pada awal kencing tu. Dalam sehari tu jadi 2 kali. Tapi perut tak sakit, Ada ke yang alami keluar darah masa kandungan 15 minggu? Maaf saya bertanya, belum ke klinik lagi. Darah tu warna koko je, macam hujung2 period tu.

2 Balas

rasa macam kencing kotor. kena g klinik or hospital bahaya untuk baby. kencing kotor tak semestinya kena sakit perut.

Disarankan utk ke klinik terus pn & rujuk pakar. Risau kalau ada apa2 yg tak diingini. Tahu awal, boleh rawat awal