Spotting ?

Hi semua , saya sepatutnya 14/8 tarikh period tapi takda and 15/8( pagi ) tu keluar darah warna koko tapi sikit sangat petang tu tak keuar pun . 16/8 tak keluar langsung . 17/8 ( petang ) keluar jgak wrna koko dan sikit sangat . 18/8 ( pagi ) keluar jugak tapi malam tak. Korang rasa darah period tak ?#pejuanggarisandua

1 Balas

kalau berlarutan sampai seminggu, test je upt 🤗 kalau ada rezeki, moga dipermudahkan 🤗