Cramp kaki, Yoko yoko

Assalamualaikum, saya first mom 21 weeks. Kaki dah mula cramp malam2 masa tido. Ni balik kerja pun dah sakit otw nak cramp. Boleh ke kalau sapu yoko2 kat betis sampai lutut 😢

5 Balas

Sis boleh beli magnesium flakes dan buat rendaman kaki sebelum tidur.. inshAllah berkesan & tiada sakit2 urat.. tidur pun lena je..

Saya pn xpasti tu,sy pn sllu husband yg tlong urut klau xtahan,kita sendiri pn boleh juga urut guna minyak lain seperti minyak kelapa

yoko yoko tu tak sure la tapi husband selalu urut kaki time pregnant guna minyak herbanika nonaroguy.

Saya kalau jadi macam tu suami urut2 je tanpa minyak. Nanti checkup inform doktor tau.

Boleh tp 1 strip je. Tido pakai stoking. Makan calcium