Kaki cramp

Hi . Normal ke baru 8 weeks kaki dah start cramp kat belah betis . Malam tadi tido buka aircond . Pagi nak bangun rasa kaki dedua belah cramp kat bahagian betis . Dah urut pelan pelan tapi belum surut lagi cramp tu 😫😫😫😩

4 Balas

haritu sy pun kaki cramp kat betis. pastu tanya doktor dia kata sebb kurang kalsium.. kene minum susu..

3mo ago

sy sampai kene tahan wad 2 hari haritu .. masuk 8 botol air sebb dyhidrate.. lepas kluar wad alhamdulillah selera makan dah oky klau tak apa yg sy makan semua muntah balik..

Sejuk sgt tu sis. Nti dah 30w ke atas mmg kerap cramp😅

3mo ago

Yeke tulah awal awal pregnant memang tak tahan sejuk tapi kesian kat anak tido berpeluh tu yg buka aircond . Ayoyo .

iron + magnesium kurang Pon bole jadi kerap cramp..

3mo ago

Tulah ada terbaca kat google juga pasal ni . Memang saya tak cukup nutrisi pun sebab makan sikit muntah lepastu dehidrate sampai pening kepala . Plus saya menyusu anak umur setahun 😮‍💨

normal.. kurang zat besi calcium mcmtu la