Rahim still kt bawah even dah habis pantang

Hi Assalamualaikum .saya dah habis pantang 44 hari .skrg hari yg ke 49 .Smlm tukang urut dtg sbb sy bengkak susu .lps tu dia check perut sy .dia kata rahim sy still kt bawah and bengkak .sy bersalin cara ceaser .adakah ianya bahaya dan mcm mana nak naikkan rahim semula ye .nk buat sengkak tak blh lg sbb perut still sakit bila tekan kuat2 .

2 Balas

Utk bersalin czer x di galakkan mmgurut di bahagian prt . .pling coman 2thun. .sye slps sthun stgh br brny buat sengkak. .smntra ny tlg jgn lasak2 dlu. .bby kalo bole mtk usbnd tlg angkt kn. .ble nk bgn ke ape ke ampu prt. .atau nk lbh pasty bole rujuk di hosp. .😊. .rahim jgn buat maen. .take care mommy. .

4y ago

Serius la. .tringat plak mcm sye pnt first dlu. .huhu. .lps pntg mnggong sgt hmpr 6bln. .huhu. .tggong sakit yg luar jangkaan. .😑🙄. .mgkn pde spruh org x caye. .tp 2 la yg jd pde sye. .mcm awk jgk la. .mgkn slah amik tukang urt. .hihi. .ke sudah nya bdn jd mrna. .p klnik p hosp detect gastrik la kte doc amik air tlang blkng la sbb epidurl la. .eshh mcm2 la. .kalo ingt blk. .ya allah seramm. .🤣🤭. .alahmdulillah shat spnuh nya slps 2. .sye harap sis pon shat spnuh nya nty sblm keje. .😍🥰

Sis...g kk .. bg nurse atau doc check.

4y ago

Okey thanks a lot ! Next appoinment baby nnt sy minta check dgn Doc or Nurse ☺