Susu Ibu

Assalamualaikum. Saya ade anak berusia 10 bulan. Anak saya fully bf. Sejak anak saya berusia 8 bulan, saya rasa air susu saya semakin berkurangan. Ini kerana anak saya seolah olah tidak cukup susu sewaktu menyusu pada waktu tengah malam dan di pagi hari pampers nya tidak penuh. Apa yang perlu saya buat untuk saya perbanyakkan air susu saya selain daripada makan sayur dan jaga emosi. Terima kasih.

1 Balas

Bg susu formula...air susu mkin bkurang tdk dpt buat apa,slain amal mknn seimbang..cubalah minum sup ayam kg+betik.