5 weeks dah boleh buka buku pink ke?

Assalamualaikum saya 1st time mom nak tanya saya baru dapat tahu saya pregnant dan mungkin dlm 5 weeks macam tu. Boleh ke nak bukak buku pink di klinik kesihatan? Atau tggu dulu

2 Balas

Boleh. Call je KK. Says seawal 4 minggu KK minta dtg keesokannya, sbb saya call KK bgtau saya golongan ibu hamil berisiko. Umur dah 41 masa tu. Lg awal lg bagus, sbb dapat pantau perkembangan ibu dan kandungan awal.

1y ago

Ya, boleh

Boleh je sis.. Depends on priority juga.. Kalau tempat jnis x ramai org kan.. Kk pon ok xpe je.. Kalau jenis y ramai.. Biasa dia suruh tggu dulu 8 weeks keatas