Bp Tnggi

Assalamualaikum sape sni ada mslh bp tnggi semasa preg ya? Td appointment bp tnggi, hb trun, berat pn turn..doctor da on ubt darah tnggi td, sdih lah, tkot effect pada bby klo mkn ubt tu..sesape ada tips kongsi ya, thanks in advance ?

1 Balas

Ubat yg diberi slalunya dose yg sesuai utk ibu hamil. Klu doc dh bagi, ianya selamat. Sis takut efek kpd bayi, sis perlu syg nyawa sendiri dulu. Takut nnt sawan, koma, lagi teruk utk nyawa sis. Bayi tu blh dptkan lagi, tp nyawa sis tiada utk kedua kalinya.. Fikirkan diri sendiri dulu.

5y ago

Ohh thanks sis smoga sis dan ank sht sntiasa ya, terima kasih sgt sudi kongsi pngetahuan.