Pampers newborn

Assalamualaikum & Salam sjhtera nak tnya ada tak ibu2 yg biasa beli pmper ntuk ank bakal lhir brand momo house ok tak..boleh bg info tak ok ka x ..n ssuai ntuk smua klit bby tak..cntoh bby klit snstf ..sy nga servey na bli pmpers ntk bby bakal lhir tp tatau na plih brand apa yg ok Dan klu blh sy na ibu3 sggest brand ok Dan hrga mampu milik tq #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

31 Balas

saya pakai huggies hijau naturemade memang sesuai semua skin tapi tak sesuai untuk jenis dompet nipis la.. tapi just nak bagitau la sebab harga memang mahal berbanding huggies biru tu.. so far nb sampai size S sekarang baby saya pakai ok je.. tak naik ruam, tak bocor dan sentiasa kering.. pendapat saya yang anak saya ngam guna la tak tau kalau pendapat orang lain..