Pampers newborn

Assalamualaikum & Salam sjhtera nak tnya ada tak ibu2 yg biasa beli pmper ntuk ank bakal lhir brand momo house ok tak..boleh bg info tak ok ka x ..n ssuai ntuk smua klit bby tak..cntoh bby klit snstf ..sy nga servey na bli pmpers ntk bby bakal lhir tp tatau na plih brand apa yg ok Dan klu blh sy na ibu3 sggest brand ok Dan hrga mampu milik tq #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

31 Balas

Lain baby lain kulit . Baby kita pakai ok tak semestinya baby org lain serasi . Beli trial pack or loose utk tgk keserasian kulit baby . Tp salunya baby newborn kerap membuang , so kerap jugak tukar pampers , x sempat nak naik ruam . just standby calamine cream kot² baby kene ruam 😁

sya Ada try JUGA belih momohouse. Huggies. mamypoko. Dan applecrumby. saja nk tgk mna yg bagus nnt. sya pack hospital bawa momohouse Dan mamypoko. mixed. nnt tgk MCM mna. anak sulong off spring/mamypoko/Huggies ble pakai sesuai utk dia. second ni try juga 2brand ni. momo Dan apple.

Baby sye pkai brand ni masa nb, alhamdulillah ok je .. pkai sbb yg ni murah lpastu nb ni kerap berak tukar pampers, so jimat sikit. skrg dh tukar size S pkai brand huggies plk, apepon awk bleh cuba beli dulu satu pack. kene tgk atas baby jgk

masa anak saya baru lahir pun saya bagi momo sebab murah , so far okay . sebab baby baru lahir kerap tukar pampers so mcm sayang je beli mahal2 , dah sebulan baru start pakai drypers . so far okay. pampers kena kerap tukar jangan tukar lambat untuk elakkan ruam

Saya pun baru beli tadi Genki utk baby. Dekat apps oren . Ada offer byk . So far , pakai brand nie sejak anak 1st . Now, da nak masuk anak ke3. Antara brand yg sy suka, harga berpatutan & kualiti ok -Genki -Drypers wee wee dry -molfix

8mo ago

Genki suka buat offer tambah2 time date 9.9, 25.9 mcmtu . Da compare dengan brand lain punye harga tapi dia paling murah . Harga before RM84 . tolak voucher , shipping dan lain2 tinggal RM80 sahaja . Kalau nak tau kualiti cuba minta sample terlebih dahulu, jadi la pengguna & pembeli yang bijak hehe .

Biasa sy akan beli pempes brand murah2 dulu.. Beli satu dulu.. kalau baby x okey sy akan up sikit brand.. Time newborns baby banyak yak and kerap tuka pempes So Syg kalau bagi baby pakai brand y agak mahal sikit..

Okay je sis. Masa baby saya baru lahir saya bagi pakai brand tu. Lepas tu saya beli brand drypers jugak. Saya rasa best lagi drypers sebab ada indicatore je🤣 boleh tahu pampers anak penuh ke tak🤣

Bby sye guna brand momo house, ok je sis. Sebab sye memang sering salin. Lepas dah sebulan sye beli Genki. Menurut sye tak payah beli yang mahal. Janji kerapkan salin pampers bby, paling lambat 3 jam

Sy guna cutie dry&lotus punya pmpers ja,murah,bnyk pcs n elok sgt2.hrga baru rm24 lbih..yg nb lg murah kot,ank dah 3bulan 4jnis pmpers dh cuba..alhamdulillah yg murah pon ssuai xdk mslah.

Penah beli brand momo.. pampers dia kasar skit.. tpi x de naik ruam2 ke ape .. for newborn better beli pet2 or drypers…tpi anak sy newborn drypers x sesuai naik ruam… dah besar skit okey je…