Pampers newborn

Assalamualaikum & Salam sjhtera nak tnya ada tak ibu2 yg biasa beli pmper ntuk ank bakal lhir brand momo house ok tak..boleh bg info tak ok ka x ..n ssuai ntuk smua klit bby tak..cntoh bby klit snstf ..sy nga servey na bli pmpers ntk bby bakal lhir tp tatau na plih brand apa yg ok Dan klu blh sy na ibu3 sggest brand ok Dan hrga mampu milik tq #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

31 Balas

Masa nb sy beli momo house dgn mikubi. Mikubi nampak baby selesa lg. Momo house cutting nb mcm kecik bg sy. Atas 3.5kg sy bg pakai drypers WWD, petpet, cutie dgn awibi. Semua sesuai. Lgpun sy sapu drapolene utk baby sy. Stakat ni saya puas hati guna drypers WWD, Awibi, Mikubi dgn Petpet. Nak jimat mmg mikubi la kot. Cuma dia kena beli online kekdg hbs stok 😅 Nk selamat cri yg sng jumpa dkt mall/speedmart iaitu drypers dgn petpet.