usia baby lyena nak masuk 1 tahun,memang kebiasaan usia mcm ni baby meragam ke..

Assalamualaikum &Salam sejahtera mummy semua..mohon share pendapat mummy ,

4 Balas

Waalaikumsalam. Normal tu awak. Takde specific umur. Bila2 masa boleh terjadi. Awak cuba cari dulu punca baru boleh tackle semula anak. Boleh cuba semak - Sleep routine - Teething phase - Hunger

1y ago

ok mommy tq suggest pendpt

Growth spurt. Layankan dia dgn kasih sayang. Sementara je tu

1y ago

Most welcome

Meragam yang cmna tu..layankan je