Salam mummy semua, ada tak tips untuk turunkan kuning baby.

Usia baby baru 4 hari.

7 Balas

Bli herba cina sis biasa ade jual kt kdai2 cina yg jual herba2 tu ckp je herba utk turunkn kuning bby , ank buah sy kuning tinggi dlm 4-5hri trun dh lps tu kna kerap susukn

kerap Kan menyusu, anak saya dri lahir hingga 7hari kelahiran mmng tkde kuning....bgi birak and kencing sehari 8 ke 10 Pampers pkai...eehhee

Sayaaa bruuu jeee anak turun kuning dari mula lahir smpai hari 4 .. saya amalkn shower gel ngn bg susu bdn ngn susu fm .. dari 230 turun 59

1y ago

Alaa kak yg jenama youbby

nurse dekat wad suruh saya bgi susu formula. selang selikan dgn susu badan. alhamdulillah kuning turun cpt . sy bagi susu lactogen.

1y ago

terima kasih mummy share tips

kena bagi baby berak bnyk2..bg dia susu..kalau baby suka tido kena kejutkan dia..2 jam skali kena bg susu

mse anak ke-2 sy mandikan dgn serbuk teh

kerap Kan menyusu, tuje

1y ago

terima kasih sis share tips