Kenapa Anak Tolak FM?

Assalamualaikum, salam sejahtera. Kenapa ye anak saya langsung tak nak susu formula? Sebelum ni fully bf, tapi sejak puting luka dengan kerap tambahan saya hanya pam, memang terpaksa stop. Stok memang tak ada. Bila cuba bagi fm, dia tolak mentah-mentah. Mengamuk nak susu.

2 Balas

Sis...anak masih tolak susu fm? Bole suggest x susu ape yg gune..anak sy pown x nk susu fm........

Puting luka beli nipple cream sis. Walopon pedih terpaksa tahan bg je susu

5y ago

Dah. Saya sapu setiap kali sebelum pam, selepas pam, waktu free. Bila nak pam, makin teruk. Keliling nipple memang dah berdarah tiap kali pam. Sebelum ni pam 15 minit per sesi untuk sebelah. Kali ni 5 minit pun tak tahan. 😭