PREGNANT 5 WEEKS ADA BLEEDING

Assalamualaikum sahabat-sahabat❤️ Sy ttc 2 years, skrg preggy 5 weeks Alhamdulillah syukur.. tapi kemarin ada bleeding, keluar darah fresh, tapi takdelah terlampau banyak, semalam pergi klinik sbab risau, scan trus, nampak kantung je belum nampak janin, masih awal kan. Tapi skrg mcam dok risau je lagi, ada ke yg pernah bleeding mcam sy?? 🥹

6 Balas

Sy bleeding mcm awak kuar darah tpi tk bnyak darah je kuar bukan ketul pergi scN nmpak kantung sb sy baru 6 minggu

1y ago

Darah fresh mcam darah period tu ke sis,