Baby aktif waktu malam

Assalamualaikum .. Normal ke bby dalam perut aktif waktu malam ye .. sampai tido pun terganggu .. sy dah 36 minggu 2hari .. jangkaan bersalin 15hb 8.. setiap jam aktif sangat ..

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

ehhh due date Kita Sama la😍😍 15hb 8....sihat Tu baby Nye..fikir positif Kay...semoga dipermudahkan urusan bersalin ya puan. Doa Kan saya juga ya dipermudahkan . kite Sama Sama berdoa ok🥰.

Due date kita sama.. 15/8 baby sy pon aktif jugak malam.. kadang2 tengah tido sampai terbangun sbb baby gerak😂 semoga semuanya ok., kaki & tngn sy bengkak.. awak ada jadi?

Mkn hari mkn hampir mmg akan hilang tidur sbb bayi dah besar dan kita blh rasa pergerakkan, sabar aje 😳 this is a part journey

rata2 mmg ibu2 kata baby aktif wktu malam bila da besar ni. siang bukan xaktif, kdg kite bz buat keje xperasan baby kick

Normal lah tu. At least kita tahu dia ok kat dlm. Saya pulak risau kalau dia diam 🤣

TapFluencer

Wsalam normal. Sy dari 32w bby aktif sgt wktu mlm..xblh nk lena sgt. Enjoy je, nanti rindu pula.

normal sis..