Baby kick kuat

semalam baby aktif semacam kick sampai perut mcm benjol rasa kakinya , waktu petang & malam . adakah tu tanda2 nak bersalin ye ? sekarang 36 week 4 day

5 Balas

aktif lah tu, baby sy aktif sgt bila time tgh rest, perut dah mcm wave senget² tak nampak bentuk perut dah 😅. alhamdulillah. semoga dipermudahkan urusan mommies. sy pun 36w jugak

Bukan tanda nak bersalin. Ada hari baby saya aktif semacam. Dia contraction yg makin kerap tu yg kena prepare pergi hospital. Rasa macam nak berak tapi tak.

alhamdulillah bby awak sihat . tanda bersalin lain sis ku😊..

bukan.

tak