Normal ke masa mngandung ni sakit gigi.

Sy skg tgh hamil 5bulan. Dan ni kandungan ank ke-3 1st time sakit gigi ..sblom ni xde sakit gigi . Nk tanya ada x petua utk hilangkan sakit gigi.☹️ nk masuk 4hari nyuT² x hilang. Tdi pg jmpe dokter gigi... Doc tu kata xboleh nak cabut gigi ni.. 😭 skg ni menahan sakit jela..#bantusharing

1 Balas

Blh tau sakit gigi sbb berlubang ke or mcm mne? Dokter sy ckp klu sbb berlubang, sblm tdo amik toothpaste mint n ltak kat lubang tu.. Mmg blh hilang sakit denyut2 tu

3y ago

Lega rasa bila kne cabut kan😂😁