Alahan Gatal

Assalamualaikum nk tnye ad xpreggy yg mengalami gatal2 di bahagian perut dan kaki?.. Ubat ap yg bgus ye?

1 Balas

Wslm. Saya baru ni kena gatal2 d kaki. Teruk sgt sampai tengah tidur pun akan terbangun sebab tak tahan gatalnya. Saya jumpa doc dan saya kena bagi ubat krim sapu 2 jenis dan ubat pil utk makan. Apa2 masalah sis refer doc ye. Jgn ambil ubat tanpa nasihat doc. Even gatal2 pun saya tak berani beli ubat d farmasi. Kalau tak pregnant tak apa jg kan.

4y ago

Doc tak ada bagi ubat utk d makan ke sis?